Bemutatkozás

A minőség önkifejezése a gyógyító környezet megteremtésével ötvözve!

A kisebb dekorációk kivételével minden alkotásból csak egy darab készül, ezzel megőrizve azt az egyedi élményt, hogy csak a Te otthonodat díszíti.

A művészről

20 éve kezdtem a kristályokkal dolgozni, poharakat és egyéb üvegtárgyakat díszítettem hobbiként – ismerősöknek, ajándékba.  Kristályokkal, nemesfémmel, és gyógyító hatású féldrágakövekkel dolgozni nem csak a kikapcsolódás számomra, hanem maximális feltöltődés is egyben. De nem csak ezekben lelek örömet, hanem az egyéb lakberendezési kiegészítők, dekorfalak és falszobrászat készítésében is.  Az alapanyagok különlegessége, varázslatos változatossága mindig magával ragad ezért minden alkotás elkészítése számomra különleges és egyedi. A hobbim lett a munkám, az alkotás élménye lételemem, melyben kibontakoztathatom kreatív énemet, mely gyermekkorom óta elkísér. 

Az alapanyagokról

Alapanyagok tulajdonságai, pozitív hatásai

Díszítések bemutatása​
Arany

Ha arany díszítéssel találkozol  az általam készített műalkotásokon, fontos tudnod, hogy minden esetben kizárólag 24 karátos certifikáttal rendelkező arany forgácsot, arany lapokat, aranyport és arany fóliát használok a díszítésekhez. Ebből a minőségből soha nem engedek.

Ezüst

Az ezüst díszítésekre ugyanilyen magas kritériumok a jellemzők. Ezüst díszítés esetén 925 minőségi certifikáttal rendelkező ezüst lapokat, ezüst forgácsot, ezüstport és ezüstfóliát használok. Egyik legfontosabb védjegyem az extra magas minőség, mely minden általam készített kép hűen tükröz. 

Féldrágakövek

A féldrágakövek, gyógyító kövek különös helyet foglalnak el a szívemben. Mindegyik kő formára, színre és hatásra is más. Ezek a kövek valódi nyugtató és gyógyító energiákat árasztanak magukból. Otthonunkban, de akár munkahelyünkön is, ezek a kövek harmóniát és gyógyító környezetet teremtenek.

Alkotások bemutatása
Egyedi díszítésű tükrök

Milyen tükör tükrözi leginkább a Te egyéniségedet? Féldrágakő, kristály, valódi bőr, rozsdamentes acél, fa díszítésű tükör alkotásaim feldobják minden napodat, ha belepillantasz a tükörbe. Egyedi megrendelésre az általad legkedveltebb színek és anyagok megválasztásával is elkészíthetem álmaid tükrét de választhatsz kész alkotásaimból is.

 

3D Fali dekorációk

Vászon képeket a legtöbb igényes otthonban láthatsz. Üveg és tükör alapanyagú képekkel viszont még biztosan nem találkoztál. A 3D képek elkészítésénél a legmagasabb minőségű nemesfémeket, féldrágaköveket használom fel igényesen és szemet gyönyörködtetően. Válogass elkészült műalkotásaiból vagy rendelj egyedi 3D képet, több darabból álló, vagy akár teljes falat betöltő dekorációt. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határokat!

Egyedi lakásdekorációk

Nyűgözd le családodat, baráti társaságod és vendégeidet! Saját otthonod egyéni díszeként és ajándékként is kitűnő választás a teljesen egyedi, kézzel készített dekorációk széles választéka. Megrendelésre akár az általad választott alapanyag és díszítőelemek kiválasztásával készítem el otthonod új díszét.

Gyerekszoba

Játékos falszobrászat. A gyerekeknek is lehet új, különleges dolgokat adni, amiben minden nap gyönyörködhetnek.

3D dekorfalak

Felmérés alapján történik az árkalkuláció.
Kérjen árajánlatot!

Falszobrászat

Felmérés alapján történik az árkalkuláció.
Kérjen árajánlatot!

24 karátos arany és ezüst fali dekorációk

Az arany és ezüst állandó eleganciája igazi luxust teremt minden otthonban. Ha te is vágysz egy kis luxusra, akkor mondd el, hogy milyen környezetben szeretnél gyönyörködni az alkotásban és elkészítem.